Obert Joan Segura

Quatre molinencs juguen al torneig obert del Tres Peons “Joan Segura”.

Aques octubre i novembre s’ha celebrat al barri de Gracia un torneig d’escacs organitzat pel club Tres Peons obert a tothom qui s’hi volgues apuntar. Els jugadors del Molins amb ganes de retrobar el ritme de competició despres de tants mesos de pandèmia hi han volgut participar. Així que en Joan, el Simon, l’Ernest i l’Eduard hi han participat, com podeu veure al següent enllaç: https://chess-results.com/tnr577448.aspx?lan=9&art=0&fed=ESP&turdet=YES . El torneig es desenvolupava els dimécres a les 19.15 al carrer Ros de Olano, amb hidrogel a cada taula, i mascaretes a tot portar.

La primera jornada els molinencs van arribar amb retard car el tránsit de la capital no perdona, i atravessar mitja Diagonal els va costar prop d’una hora.

A la tercera ronda teniem bones esperances posades en en Joan i l’Eduard, qui estaven fent resultats esperats. Per sorpresa en Simon feia de culer. No era del Madrid? Té mérit anar el darrer!

Aviat però en Simon va posar fil a l’agulla i va aconseguir puntuar en una partida amb grans alternances sobre el taulell, a partir d’aquí no va parar de millorar en la classificació!

L’Ernest per la seva banda va ser tant efectiu com sempre, puntuant semana si, semana també. Certament l’Ernest sovint s’oblida de pitjar el rellotge, i apunta les jugades com li sembla, no com les realitza. Les darreres partides però va punxar, malbaratant un torneig força sobresortint.

En Joan ha realitzat un extraordinari torneig, anotant 5 punts, i acabant entre els primers del grup A. Val a dir que en Joan va haver d’enfrontar-se a rivals molt durs, entre ells el guanyador de tram Oriol Salom, o l’etern Carlos Vargas a qui va tenir al fil de la navalla en un final molt ben executat pel molinenc, amb negres, en el seu torn de jugada, en el següent diagrama veiem que tenia guanyada la partida:

Finalment n’Eduard, va tenir millor sort en els emparellaments i va poder guanyar el tram A del torneig, el veiem feliç recollint el trofeu:

Joan Galceran, arbitre del torneig entrega el premi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s